annanys.blogg.se

Slipning!!!

Kategori: Allmänt

Idag fick vi äntligen slipat lite dörrkarmar. Alla dörrkarmarna in till hallen utom ytterdörrens, är slipade nu (4 st). Tog lite tid innan vi började. Nu återstår det bara att måla. I våran takt så börjar vi väl med det någon gång i september...
 
Vi var och handlade på Kinna måleri idag (de är även återförsäljare för Panduro hobby, så det kan bli dyrt att gå in där!) och då hittade vi en fuktmätare för 119 kr. Inhandlades! Vet inte vad sådana kostar i vanliga fall men jag tyckte inte det var ett farligt pris. Vi behöver ju dessutom en, eftersom vi haft en vattenläcka mellan badrummet och hallen. Mätte naturligtvis när vi kom hem och det ser ut som om allt har torkat upp nu. Då kan vi äntligen färdigställa hallen!
 
Vi hade ju lite otur där, med hallen. När vi äntligen trodde att vi renoverat klart hallen, upptäckte vi mögel på det nymålade taket. Vattenläcka som inte synts förren vi målade med ny, fräsch, vit färg. Nu är fläkten på taket åtgärdad, och som det verkar så har betongen torkat upp. Nu kan vi sätta dit ny tapet och måla igen. Äntligen kan vi bli klara!!! Är så trött på att det ser ut som det gör hemma hos oss. Aldrig rent och snyggt. Man måste hoppa över saker eller flytta undan så man kommer fram. Det tär på en, kan jag lova! 
 
Ska strax ivär till stallet. Teorilektion idag. Undrar vad Lola hittat på denna gången? 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: